Beställ innan 15.00 så skickar vi samma vardag

Cart0
  •   69 kr i frakt
  •   Säkra betalningar
  •   Faktura/avbetalning
  •   Snabba leveranser

Exaltation champagneglas 30 cl 2 st

(1)
299 kr
Finns i lager för omgående leverans
Finns ej i lagret
.
Finns ej i lagret
Bevaka produkt

Anger ni er e-postadress nedan informerar vi er per e-post när produkten finns tillgänglig

Frakt   

Från 69 kr

Snabba leveranser

1-3 vardagar

Öppet köp

14 dagar

Produktbeskrivning:

Exaltation champagneglas 30 cl 2 st när du vill uppleva en exklusiv känsla av lyx och elegans vid varje festlig tillfälle. Tillverkade av Krysta kristall.

Med glasens förstklassiga kvalitet och tillverkning i Krysta kristall blir dessa glas ditt ultimata val för att höja champagneprovningsupplevelsen till nya höjder.

En sak som gör dessa champagneglas unika är de fyra nukleringspunkterna i botten, som är strategiskt utformade för att förstärka aromen och bubblorna i din champagne. Dessa inovativa punkter låter dig uppleva den fulla potentialen av varje droppe som du njuter av.

Varje klunk blir till en sensorisk resa där smaker och dofter utvecklas och framhävs på ett spektakulärt sätt.

Tillverkade av Krysta kristall, som är känt för sin överlägsna kvalitet och hållbarhet, garanterar dessa champagneglas enastående klarhet och glans.

Dessutom är Krysta kristall tålig mot repor och missfärgning, vilket gör att dina glas behåller sin strålande skönhet även efter upprepade användningar.

Med en kapacitet på 30 cl är dessa glas perfekt dimensionerade för att ge dig den optimala mängden av ditt favoritbubbel.

Chef & Sommelier är ett namn som är synonymt med högsta kvalitet inom glasskapande. Deras engagemang för exklusiva upplevelser och deras expertis inom champagneglas har resulterat i Exaltation-serien, som är det ultimata valet för sommelierer, vinkännare och alla som värdesätter enastående kvalitet.

Så förhöj din champagneprovningsupplevelse och låt varje sipp bli en magisk stund med Exaltation champagneglas från Chef & Sommelier.

Upplev glädjen och elegansen i varje droppe och låt dessa vackra glas bli kronan på verket för dina festligheter.

Material: blyfri Krysta kristall

Bredd: 8 cm
Höjd: 21 cm
Volym (cl): 30 cl

Tål maskindisk

 

Recensioner
Rekommenderade tillbehör till denna produkt
Produkter

Handla

Information