Beställ innan 15.00 så skickar vi samma vardag

Cart0
  •   69 kr i frakt
  •   Säkra betalningar
  •   Faktura/avbetalning
  •   Snabba leveranser

Om oss

Välkommen till dryckesglas.se - webbutiken som erbjuder glasen till såväl fest som vardag! Hos oss finner du ett välsorterat och varierat utbud av whiskyglas, vinglas, ölglas, drinkglas, dricksglas och massor med praktiska drink- och bartillbehör.

Sedan starten 2011 har vi på dryckesglas.se haft som mål att erbjuda våra kunder ett brett sortiment till bra priser och med snabb och säker leverans. Vi strävar alltid efter att ge så bra service som möjligt och hjälper mer än gärna till med råd och tips kring glas och tillbehör. I vårt sortiment finner du högkvalitativa glas från väletablerade producenter som Spiegelau, Libbey, Bormioli Rocco, Sagaform, Glencairn, Duralex med flera.

Vi har ett av Sveriges största sortiment av whiskyglas. Här finns en modell för alla smaker och tillfällen. Några av de vanligaste provsmakarglasen till whisky är modellerna Specials Tasting och Glencairn. Utöver dessa har vi ett stort sortiment av tumblerglas för dig som föredrar din whiskey "on the rocks". 

Vilka glas passar bäst till din cocktail eller whisky? På vår kundtjänst guidar vi dig till rätt beslut kring vilka glas som är rätt för dig. Vårt jobb är att se till så du känner dig nöjd. Tveka inte att höra av dig om du känner dig osäker kring whiskyglas, vinglas eller ölglas och liknande. 

Välkommen in och hitta dina favoriter bland våra produkter!

 

 

Produkter

Handla

Information