Beställ innan 15.00 så skickar vi samma vardag, även hemleveranser erbjuds

Cart0
  •   69 kr i frakt
  •   Säkra betalningar
  •   Faktura/avbetalning
  •   Snabba leveranser

Historier jag hört i Skottland och andra berättelser om whisky

(4)
Denna produkt har utgått ur vårt sortiment, klicka på länken nedan för ersättningsprodukt
Historier jag hört i Skottland och andra berättelser om whisky 2:a utökade upplagan

Frakt   

Från 69 kr

Snabba leveranser

1-3 vardagar

Öppet köp

14 dagar

Produktbeskrivning:

Historier jag hört i Skottland och andra berättelser om whisky. Whiskyhistorien är fylld av fantastiska berättelser. Den vimlar av osannolika händelser, dramatiska livsöden och makalösa framgångssagor. Bakom våra mest omtyckta varumärken kurar ofta skojare och smugglare, grevar och baroner, förslagna män och fantastiska kvinnor. Och däremellan kärlekshistorier, gengångare, varietetdansöser och en och annan fabulös fullblodsexcentriker.

Whiskykännaren Hasse Nilsson tar oss med genom dessa berättelser som nu för första gången i dryckes-litteraturen har sammanställts i en livfull och vacker bok med ett fängslande och bitvis helt unikt bildmaterial.

Sagt om boken:

En hyggligt blandad Manhattan kommer aldrig mer smaka som en hyggligt blandad Manhattan gjorde innan jag läste skrönan om Winston Churchills stor-slagna mamma. Hasse Nilsson är inte enbart en fena på att hitta roliga berättelser, han är också en fena på att berätta dem. Historier jag har hört i Skottland gör helt enkelt whiskyn mer njutbar!

Steffo Törnquist,  programledare och dryckeskonnessör   

En av Sveriges absolut vassaste whiskypennor fäktar fram både sanningar och osanningar i whiskyhistorien! Här är den bästa svenska whiskyboken på många år. Hasse Nilsson är en berättare som får upp oss i verbal brygga, medan vi nedbrottade ler snett över berättarglädje, faktarikedom och blir mer och mer sugna på whisky. Skål och god läsning!

Örjan Westerlund,  författare och förläggare   

Whiskyvärlden är sprängfylld av anekdoter den ena mer fantastisk än den andra. Hasse Nilsson lyfter fram personer och händelser som engagerar från första raden. Som en av Sveriges kunnigaste provningsledare och med många år i whiskybranschen är Hasse Nilsson som klippt och skuren att ta oss med på denna historiska whiskyodyssé!

Ingvar Rönde,  författare och whiskyskribent

Hasse Nilsson är sedan många år en av Sveriges mest publicerade dryckesjournalister och en av våra mest anlitade och berättargladaste provningsledare. Som författare har han också publicerat prisbelönta böcker om Carl Michael Bellman och svensk visa. Han är dessutom en avvåra främsta snapsvisekreatörer.  


Artikelnummer:
9789188397782


Medelbetyg 5 av 5 baserat på 4 st röster.
Intressant och trevlig läsning.
Bra pris på en bok som jag ville ha utan att besöka något av de lanseringsevent som hålls i Coronatider.
Rekommenderade tillbehör till denna produkt
Produkter

Handla

Information