Beställ innan 15.00 så skickar vi samma vardag

Cart0
  •   69 kr i frakt
  •   Säkra betalningar
  •   Faktura/avbetalning
  •   Snabba leveranser

40 väldigt goda hot shots

229 kr
Finns i lager för omgående leverans
Finns ej i lagret
.
Finns ej i lagret
Bevaka produkt

Anger ni er e-postadress nedan informerar vi er per e-post när produkten finns tillgänglig

Frakt   

Från 69 kr

Snabba leveranser

1-3 vardagar

Öppet köp

14 dagar

Produktbeskrivning:

40 väldigt goda hot shots av Petter Bristav för dig som älskar hot shot. Två delar Galliano, lika mycket kaffe och så lite härligt, krämig grädde på toppen. De allra flesta vet att vi pratar om en klassisk hot shot av många svenskar lika omtyckt som våra bartenders är trötta på att blanda dem.

Att skikta en perfekt hot shot är en konstart, som kräver båda tålamod och en stadig hand. Det har, vid det här laget, Petter Bristav, listat ut. Komikern och manusförfattaren är Sveriges ledande hot shots-konnässör och har under åratal roat sina följare i sociala medier med bilder på allt från gräddiga semmel-hot shots till Tolvslaget, nyårsshoten som ersätter skumpan när det nya året firas in.

40 fantastiska skapelser från Vegan till Very hot hot shot

I drinkboken 40 väldigt goda hot shots serverar Petter 40 fantastiska skapelser. Förutom den snart 32-åriga original-hot shoten får läsarna lära sig att göra hots hots för alla tillfällen, årstider och sinnesstämningar. Här hittar du den färgglada Prideshoten, en Alla hjärtans-hot shot till din närmaste och en kryddstark "Very hot hot shot". Självklart finns alternativet "Vegan hot shot" och behöver du bota en begynnande förkylning, testa Petters "Host shot".

Koka kaffe, vispa grädde och Lasse Kronér!

Bokens alla shots har olika historier som Petter berättar underhållande om. Han träffar också Bosse Bergström, den norrländska bartendern som en gång i tiden uppfann hot shoten. Jodå, det är en svensk uppfinning.

Gallianon, likören som är basen i en klassisk hot shot, är dock italiensk. Och självklart har Petter även pratat med tillverkarna, som fortfarande är lite förundrade över vad svenskarna pysslar med Det här är en bok fylld av kreativa och goda drinkrecept, fantastiska bilder och underhållande läsning. Allt med syfte att få fler att fall in i den berömda ramsan: "Koka kaffe. Vispa grädde. Hot shot, hot shot, hot shot!"

PS. Vad titeln kommer ifrån? Fråga Lasse Kronér.

Författare/drinkkreatör: Petter Bristav
Utkommen: November 2019
ISBN: 9789188699329

Rekommenderade tillbehör till denna produkt
Produkter

Handla

Information