Beställ innan 15.00 så skickar vi samma vardag

Cart0
  •   69 kr i frakt
  •   Säkra betalningar
  •   Faktura/avbetalning
  •   Snabba leveranser

Skotsk Whisky - Allt om maltwhisky

Några månader efter att Skotsk Whisky - Allt om maltwhisky släpptes strömmade det in tacksamma brev från whiskyvänner från snart sagt hela världen - brev som berömde boken och utsåg den till "världens bästa bok om whisky".

Skotsk Whisky - Allt om maltwhisky vänder sig inte enbart till nybörjaren utan erbjuder den redan insatte ett komplett uppslagsverk om skotsk whisky och dess historia samt en ingående beskrivning av tillverkningens alla moment. Fler än 250 destillerier är utförligt beskrivna tillsammans med resebeskrivningar och tips för besök. Imponerande är den i det närmaste kompletta förteckningen av whiskysorter som även behandlar olika årgångars speciella kvaliteter. Vidare guidas läsaren professionellt genom bl.a. provningens grunder, hur man blandar sin egen whisky och whiskysamlandets hemligheter. Efter att ha läst de närmare 400 sidorna är man inte endast berikad med kunskaper långt utöver det vanliga utan även med en känsla för Skottlands historia, kultur och själ."

Per Ellsberger är medlem i och en av initiativtagarna till Swenska Whisky Associationen och medverkar ofta i branschtidningen Scotch Whisky News.Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »

Artikelnummer:
1004


Rekommenderade tillbehör till denna produkt
Produkter

Handla

Information