Beställ innan 15.00 så skickar vi samma vardag, även hemleveranser erbjuds

Cart0
  •   69 kr i frakt
  •   Säkra betalningar
  •   Faktura/avbetalning
  •   Snabba leveranser

Stora Cocktailboken den kompletta drinkboken

Varan har utgått ur vårt sortiment

Frakt   

Från 69 kr

Snabba leveranser

1-3 vardagar

Öppet köp

14 dagar

Produktbeskrivning:

Stora Cocktailboken den kompletta drinkboken

Efter ett drygt sextiotal framgångsrika böcker och därav ett par om drinkar kommer här Grenadines egen bok om cocktail, destillerad ur det bästa av recept, tips och drinkfakta.

Här finns runt 250 drinkar. Urvalet är gjort för att ge inspiration till nybörjaren, likaväl som den mer erfarne mixaren får nya idéer. Antal ingredienser och komplexitet hos recepten går från det mycket enkla till mer avancerade tillredningar med många moment och råvaror.

Boken tar upp glastyper och redskap, den lär dig mer om spritsorter, likörer och juicer. Här fi nns en genomgång av facktermer och sprittillverkning såväl som både sprithistoria och historiska personer. För vad vore en seriös drinkbok utan Hemingway?

Stora Cocktailboken vänder sig till den breda massan av cocktail- och drinkälskare. Boken omfattar både många klassiker, men är även vaken för nya trender. Här finns kopplingar till såväl nyblivna klassiker från nittiotalet som Lennart och Ragnar, men även dagsfärska recept, med trendkrogar som till exempel prinsessan Madeleines favoritbar Brasserie Godot som en av inspirationskällorna.

Kort sagt en komplett och välvald samling drinkar, som gör att du kan överraska vännerna och även utveckla dina färdigheter och kunskaper med!

Utgiven av: Grenadine förlaget
Utgiven: 2010-05-26


Artikelnummer:
fred-1011


Rekommenderade tillbehör till denna produkt
Produkter

Handla

Information