Beställ innan 15.00 så skickar vi samma vardag

Cart0
  •   69 kr i frakt
  •   Säkra betalningar
  •   Faktura/avbetalning
  •   Snabba leveranser

Ölglas Nonic plast 50 cl

55 kr
Finns i lager för omgående leverans
Finns ej i lagret
.
Finns ej i lagret
Bevaka produkt

Anger ni er e-postadress nedan informerar vi er per e-post när produkten finns tillgänglig

Frakt   

Från 69 kr

Snabba leveranser

1-3 vardagar

Öppet köp

14 dagar

Produktbeskrivning:

Ölglas Nonic plast 50 cl är ett ölglas som är tillverkat av plast och har en volymkapacitet på 50 cl. Detta glas är en modern och praktisk variant av det klassiska Nonic-ölglasset som ofta används i pubar och barer runt om i världen.

Detta ölglas är tillverkat av högkvalitativ plast, vilket gör det lätt och enkelt att hantera. Det är också tåligt och hållbart, vilket gör det till ett utmärkt val för användning i utomhusmiljöer eller vid evenemang där det kan finnas risk för skador på glas eller andra material.

Ölglaset Nonic plast 50 cl har en unik design med en välvd utsida och en utbuktning i mitten, vilket gör det enkelt att hålla i och ger en bekväm greppzon. Detta gör det också lätt att stapla flera glas ovanpå varandra, vilket är en fördel vid förvaring och transport.

Volym: 50 cl

Tillverkare: DaloLindén

Material: SAN hårdplast

SAN-plast är en BPA-fri hårdplast med hög klarhet. San-plast klarar temperaturer mellan -40 till +90 grader och tål maskindisk upp till 50 grader. Ibland kan San-plast innehålla mycket små bubblor, men det påverkar ej tåligheten.

Rekommenderade tillbehör till denna produkt
Produkter

Handla

Information