Beställ innan 15.00 så skickar vi samma vardag, även hemleveranser erbjuds

Cart0
  •   69 kr i frakt
  •   Säkra betalningar
  •   Faktura/avbetalning
  •   Snabba leveranser

Whiskeyglas 6 st Super Sham Rocks 20,7 cl

(5)
Denna produkt har utgått ur vårt sortiment, klicka på länken nedan för ersättningsprodukt
Whiskeyglas Islande 20 cl 6 st

Produktbeskrivning:

Whiskeyglas som passar perfekt till en Bourbon eller Jack Daniels Whiskey eller om du föredrar att dricka din scotch whisky i ett öppet glas.

Tumblerglas, rocksglas kallas också oldfashioned- eller whiskyglas och har rak eller lite buktig form. Ibland kan ett sådant glas ha en låg fot. Vanligen används glasen för drinkar, som Black Russian, sours eller whisky.

Tål maskindisk!
6 st whiskeyglas
Mått (Bredd x Höjd mm): 73 x 86
Tjocklek på glasets kant: ca 2,2 mm

Tillverkare: Libbey


Artikelnummer:
BK 1654SR


Medelbetyg 4.8 av 5 baserat på 5 st röster.
5
Helt perfekt. Lagom stort för 4 eller 6 cl. Står stadigt. Snabb leverans. Bra förpackning.
5 stjärnor
Mycket nöjd med beställning, leverans och bra förpackat paket. Glasen är precis som jag tänkt mig perfekt storlek och känns skön i handen. Kommer garanterat att handla på denna sida igen Hälsningar Lena
4 stjärnor
Har länge sökt efter ett glas som är helt rakt och med tjock botten, precis som detta är. Att jag inte ger det fem stjärnor, är att glaset kunde varit något tunnare. Men är ändå mycket nöjd. Med vänlig hälsning Eva
5
Här finns inget att klaga på, snabb leverans med info hela vägen. Välpackat paket, fina glas för ett bra pris dessutom. Köpt som julklapp denna gång fast jag har handlat här förr fick då samma upplevelse.
Bra grejer!
Nöjd med hur snabbt jag fick paketet, enbart 2 dagar! Inga repor och inga problem alls när jag öppnade paketet! Whiskeyn Blir så mycket gooare när man dricker det ur riktiga glas!
Rekommenderade tillbehör till denna produkt
Produkter

Handla

Information