Coco Lopez läckra kokosnötskräm gjord av kött från solmogna karibiska kokosnötter som blandats med naturligt rörsocker . Denna produkt är idealisk för tropiska drinkar och desserter! Kokosnötskräm Cream of coconut är en viktig ingrediens för Pina Coladas, helt enkelt blanda med is, ananas och naturligtvis vit rom för en läcker drink. Du kan också prova en Coquito som är en traditionell Puertoricansk drink. Kokosnötskräm kan också användas vid bakning eller i såser, smoothies och glass.
1 burk kokosnötkräm 425 g
Ingredienser:
Socker, kokosnötsmjölk (48%), salt, stabiliseringsmedel: E-401 och E415, surhetsreglerande medel: E330
Bäst före: (amerikansk datummärkning i botten på konservburken mån-dag-år, där man kastar om dag och månad).
Efter öppnande förvaras krämen i kylskåp.
Bör förbrukas inom 7 dagar efter öppnande.
OBS
Med tiden kan innehållet skikta sig i burken och en grå vätska lägger sig i toppen då denna produkt innehåller kokoskräm samt saft från rörsocker.
Skaka burken kraftigt innan den öppnas eller rör runt i burken så blandar det sig alt. lägger man burken i varmt vatten i några minuter innan man öppnar den, så återgår den till att vara pärlvit (ljusgrå).